Axelle Red

Axelle RedOp vrijdag staat er met Arno een grote muzikale meneer op het podium. Dat wist je al. En op zaterdag pakt Rock Ternat uit met een grote muzikale madame: Axelle Red. Het jonge meisje dat miljoenen mannenharten in overdrive wist te brengen met ‘Kennedy Boulevard’ is ondertussen de grande dame van de Franstalige pop geworden. Al twee decennia kennen we haar als de succesvolle zangeres, doordrongen van de French Soul, die haar zo kenmerkt.

Dat bewijst ze opnieuw op haar nieuwe plaat ‘Rouge Ardent’. Twintig jaar na haar eerste album ‘Sans plus attendre’ besloot Axelle Red om géén afgestofte versie van haar grootste successen te brengen. De nieuwe nummers beslaan samen een breed spectrum aan stijlen uit haar gevarieerde carrière en vormen een album dat met geen ander te vergelijken valt.

Haar twintigste muzikale verjaardag viert ze zoals het hoort: met tien gloednieuwe songs op een fonkelnieuwe plaat. En deze muzikale verjaardag zal ze zonder twijfel ook op Rock Ternat in stijl vieren!

Axelle Red – Rouge Ardent
Axelle Red – Parce que c’est toi

deezer

Deezer

Rock Ternat 2013

Dit was Rock Ternat 2013...