Biohazard

BiohazardHet wordt hoogtijd om nog eens levende legendes over de vloer te krijgen in Ternat. Biohazard – ongetwijfeld één van de belangrijkste metalbands uit de jaren ’90 – komt op zaterdag 12 oktober de wei van Rock Ternat bestormen met zijn mix van hardcore, metal en hiphop.

Met ‘Punishment’ heeft de band een klassieker op zijn naam, tevens het meest gedraaide nummer in het cultprogramma ‘Headbanger’s Ball’ van MTV. 20 jaar later, in januari 2012, kwamen ze – na een korte sabbat en enkele personeelswissels – terug met een negende full-cd ‘Reborn in defiance’ waarmee ze op wereldtournee trokken.

Dat de live-ervaring en hun fans heilig voor hen zijn, bewees bassist Scott Roberts in 2012 in Deinze. Aangekomen in België moest hij gehospitaliseerd worden. Toen de eerste tests geen duidelijkheid verschaften, verliet hij het ziekenhuis om op te treden. Na het concert werd hij – ziek als een hond – opnieuw in het hospitaal opgenomen. Ondanks de vele tegenslagen werd de tour niet onderbroken.

We nemen er graag vergif op in: zet Biohazard op een podium en je krijgt thunder, lighting en nog meer geknal dan een ontploffende vuurwerkfabriek. Een ervaring die je niet mag missen.

Biohazard – Punishment
Biohazard – Vengeance is mine

deezer

Deezer

Rock Ternat 2013

Dit was Rock Ternat 2013...