Coely

CoelyZe verzorgde eerder al het voorprogramma van onder andere Jessie Ware, De La Soul, Snoop Dogg & Kendrick Lamar, NAS en nam ook de closing show van Kanye West in Amsterdam voor haar rekening. Nu zet de Antwerps-Congolese, 19-jarige Coely haar wereldveroveringstocht verder, door Rock Ternat te voorzien van de nodige rhymes.

Coely, die Vincent Kompany op speed dial heeft staan en hem tot haar hevigste supporters mag rekenen, tekende in september 2012 haar eerste platencontract bij Beatville. Het nummer‘Ain’t chasing pavements’ viel op en zo ging het meteen hard voor Coely. De single werd onder andere hotshot op Studio Brussel en haalde de nummer 1 in Humo’s Arriba-lijst. Ze imponeerde ondertussen met straffe en diverse covers gaande van ‘Cry me a river’ van Justin Timberlake en ‘Seven nation army’ van The White Stripes. Haar visitekaartje bij uitstek bracht ze eind maart 2013 uit: de EP ‘Raah, The soulful yeah’, een must have voor elke hiphopliefhebber.

Maar je hoeft deze EP niet per se in je bezit te hebben om ‘Nothin’ on me’ en ‘All I do’ luid mee te brullen op vrijdag 11 oktober. Rock Ternat kijkt er alvast naar uit om deze meid met ballen, die de hiphopleuze ‘keepin’ it real’ hoog in het vaandel draagt, te verwelkomen.

Coely – Ain’t chasing pavements
Coely – Cry me a river

deezer

Deezer

Rock Ternat 2013

Dit was Rock Ternat 2013...