Boek je trip naar Rock Ternat met Snowbite

Posted in Nieuws on

SnowBite organiseert niet enkel de coolste reizen voor ski- en snowboardlovers, maar is een complete way of life. En bij die way of life horen ook knallende feestjes, op, naast of ver buiten de skipistes. Daarom stelt SnowBite een vette deal voor, speciaal voor alle muziekliefhebbers onder jullie.

Op 11 en 12 oktober vindt hét najaarsfestival plaats, dat de perfecte afsluiter is van een zomer vol feestgedruis: Rock Ternat. Op de affiche staan toppertjes zoals The Opposites, Daan, Coely, TLP, A Brand en Halve Neuro. En dankzij SnowBite kan jij erbij zijn aan kleine prijs, ‘cause that’s what friends are for J

Voor 49 eurootjes steek je een combi-ticket op zak dat je recht geeft op twee dagen van muzikale fun, inclusief toegang tot de VIP-lounge van Rock Ternat. Daarbovenop gooien we een gratis toegangsticket voor de camping en de busreis – aangeboden door Open Tours – heen en terug naar het festival (opstapplaatsen in Brugge, Gent, Aalst en Brussel. Vertrek op vrijdag 11 oktober , terug op zondag 13 oktober).

Het aantal plaatsen is beperkt! Mis deze deal niet en schrijf je nu alvast in via http://snowbite.be/

 

image002

ticket_snowbite_RockTernat-1

Deezer

Rock Ternat 2013

Dit was Rock Ternat 2013...