Win een DJ-spot op Rock Ternat

Posted in Nieuws, Opwarmer on

Felix da HousecatDoe mee aan de Rock Ternat Dj-contest en kom op 11 en 12 oktober plaatjes draaien op de festivalweide! Voor en na je Dj-set krijg je bovendien toegang tot de Rock Ternat Vip lounge. De wedstrijd start … nu! Deelnemen doe je zo:

– Stap 1: Maak een eigen mixtape van 15 à 20 minuten. Gebruik voor die mixtape uitsluitend nummers van artiesten die ooit op het podium van Rock Ternat stonden. Post je mixtape via een soundcloud-link op de Facebook eventpagina van de Rock Ternat kroegentocht / Dj-contest.

– Stap 2: Verzamel daar zo veel mogelijk likes voor 31 augustus, middernacht. Ben jij één van de 4 inzendingen met de meeste likes? Dan stoot je door naar de finale!

– Stap 3: De finale gaat door tijdens de Rock Ternat kroegentocht op vrijdag 6 september. Elke finalist krijgt die avond 35 minuten om één van de vier kroegen te laten ontploffen. De Rock Ternat jury danst aandachtig mee.

De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd en aangekondigd op de Rock Ternat Facebook pagina. Vind hier het uitgebreide wedstrijdreglement en een overzicht van de artiesten die Rock Ternat ooit bezochten.

Labels:, ,

Deezer

Rock Ternat 2013

Dit was Rock Ternat 2013...