Een sterke band met Rock Ternat?

Posted in Nieuws on

Banner_verleyzen_ternat.indd

Rock Ternat en Banden Verleyzen zijn al jarenlang twee handen op één buik. Ook dit jaar steunt de bandencentrale Rock Ternat voluit en daar wordt de gemotoriseerde festivalganger alleen maar beter van.

Heb je binnenkort nieuwe (winter)banden voor je auto of moto nodig? Neem dan zeker een kijkje op de nieuwe webshop van Banden Verleyzen. Met je ticket van Rock Ternat krijg je er namelijk een mooie korting!

De prijs van je Rock Ternat ticket is de korting die je bij Banden Verleyzen op zak steekt. Stel, je komt op zaterdag naar Rock Ternat en je betaalt €32 voor je kaartje. Dan krijg je €32 korting bij aankoop van 2 nieuwe banden.  Kortom: bezoekers van Rock Ternat worden bij Banden Verleyzen serieus in de watten (lees: banden) gelegd!

We zetten de voorwaarden van deze fantastische actie even op een rijtje:

  • De korting is enkel geldig bij aankopen op de webshop van Banden Verleyzen
  • De code op je Rock Ternat ticket kun je gebruiken als kortingscode op de webshop van Banden Verlezen
  • De kortingscodes zijn geldig vanaf 14 dagen* na de aankoop van je ticket
  • 1 kortingscode per aankoop
  • Een dagticket verdien je terug bij aankoop van minstens 2 banden
  • Een combiticket geeft recht op korting bij aankoop van 4 banden

Deze actie is geldig tot 30 september 2014. Bewaar je ticket van Rock Ternat dus goed het komende jaar.

En alsof dit nog niet genoeg is, geeft Banden Verleyzen ook nog eens 10 dagtickets naar keuze weg! Je kan een ticket bemachtigen door te antwoorden op 3 vragen en een schiftingsvraag. Waag je kans en wie weet ben jij wel een van de gelukzakken die gratis en voor niks naar Rock Ternat mag komen! Klik hier om deel te nemen aan de wedstrijd. Op vrijdag 4 oktober om 16 uur sluit de actie af. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Veel succes!

* De ticketcodes worden gegroepeerd geactiveerd, vandaar deze tussentijd voor activering. In de praktijk zal dit meestal sneller zijn.

Deezer

Rock Ternat 2013

Dit was Rock Ternat 2013...