Nieuwe Namen

Posted in Bands, Nieuws on

Axelle RedTreurig achteruit kijken naar de zomervakantie is uit den boze, het zomergevoel is immers pas echt achter de rug als Rock Ternat afgelopen is. Het is trouwens tijd om een paar stevige muzikale kleppers aan de affiche toe te voegen.

Axelle Red, die eerder dit jaar alweer een fantastische nieuwe plaat uitbracht, staat intussen twintig jaar op de planken. Deze muzikale verjaardag zal ze op 12 oktober ook in stijl vieren op Rock Ternat. Over feestjes bouwen gesproken: de groep met de beste live reputatie uit de lage landen, The Opposites, sluiten vrijdag 11 oktober de eerste festivaldag af met een knal.

Rock Ternat is op zaterdag 12 oktober dan weer dé kans om A Brand nog eens live aan het werk te zien voor ze vanaf eind december een pauze van onbepaalde duur inlassen.

De ticketprijzen voor Rock Ternat schakelen over naar €28 (vrijdag), €32 (zaterdag) en een combiticket steek je op zak voor €49. Er zijn ook nog steeds een beperkt aantal tickets beschikbaar voor de Rock Ternat Lounge, waar je de kans krijgt om weg van de drukte uit te rusten in een comfortabele omgeving. Deze tickets bieden je ook toegang tot onder andere de VIP-parking, een gratis drankje bij aankomst en een aantal exclusieve akoestische sessies.

Deezer

Rock Ternat 2013

Dit was Rock Ternat 2013...