De plek om ons netwerk opnieuw uit de kast te halen.

Het lijkt voor sommigen alweer een eeuwigheid geleden dat ze elkaar gezien hebben. Dat verdomde virus zit daar uiteraard voor een heel groot stuk tussen. Op vrijdag 27 augustus doen we een poging om iedereen (en dan voornamelijk ondernemers en handelaars uit Ternat) opnieuw bij mekaar te brengen in onze Plaza. 

Samen met BE LOCAL verwelkomen we jullie graag op onze exclusieve Plaza, gelegen achter het podium.

Wij zorgen voor fingerfood en drank, jullie uiteraard voor de sfeer, dat kunnen jullie zeer goed. Op vrijdagavond sluit Discobar Galaxie de avond af, Soulsister is onze absolute topper. Wij zorgen ook nog voor de nodige omkadering met toeters en bellen, met onder meer ook Omdat het kan soundsystem ft Average Rob. 

We proberen alvast wat vragen te beantwoorden:

Wat mag je van ons verwachten? 

2 tickets voor een exclusieve ruimte achteraan het podium waar je rustig kan keuvelen, iets eten en iets drinken. Een plek waar je mekaar na al die tijd opnieuw tegen het lijf loopt, een plek waar nieuwe samenwerkingen kunnen groeien. Wij zorgen dus voor de aperitief, fingerfood en een drankkaart met €50 waarde om ook op het terrein iets te kunnen eten of drinken. Daar bovenop: 4 extra tickets om vrienden mee uit te nodigen op vrijdag en 2 tickets voor zaterdag om ook dan niets te moeten missen. 

Moet ik lid zijn van BE LOCAL?

Neen, dat hoeft niet. Maar wie weet wil je het achteraf absoluut worden. Het is de bedoeling om ook op Rock Ternat handelaars en ondernemers uit Ternat bij mekaar te brengen.

Er is wel goed nieuws voor de leden van BE LOCAL: Als lid krijg je €50 korting op het pakket. Meteen een goede reden om volgend jaar lid te worden als je het nog niet bent 🙂 

Wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan zeker in. Je hoort binnenkort meer van ons. 

ROCK TERNAT & BE LOCAL


TOT EIND JULI

BE LOCAL PLAZA

VRIJDAG 27 AUGUSTUS

350

PAKKET

  • 2 PLAZA TICKETS VOOR VRIJDAG
  • 4 TICKETS VOOR VRIJDAG
  • 2 TICKETS VOOR ZATERDAG
  • FINGERFOOD EN APERITIEF OP VRIJDAG
  • EEN EXCLUSIEVE RUIMTE OP VRIJDAG
  • DRANKKAART TVW €50
  • LOGO OP DE WALL OF FAME

BE LOCAL KORTING

350 300