BLOGGEN

Geen festival zonder line-up… Op een headliner is het nog even wachten maar intussen starten we de zoektocht naar een eerste band. Droom jij van een plek op Rock Ternat, of ken je iemand met zo’n droom? Inschrijven kan sinds vandaag op VI.BE tot 20 juni !

We zijn ook steeds op zoek naar toegewijde vrijwilligers! Heb je interesse om mee te werken aan ons festival? Stuur dan een mailtje naar hallo@rockternat.be.

Achter de schermen wordt intussen hard gewerkt om Rock Ternat 2021 op poten te zetten. Naast het bestuur, bestaat de organisatie uit een aantal werkgroepen, elk met een eigen expertise en verantwoordelijkheid. Dat klinkt niet zo rock ‘n roll, maar het levert wel een rock on resultaat! We stellen ze graag even aan je voor:

Team Infrastructuur zorgt ervoor dat de toog met frisse pintjes er staat, dat we een tent boven ons hoofd hebben bij regenweer, dat we naar een degelijk podium kunnen kijken, dat er elektriciteit is waar nodig, dat er wifi is voor iedereen,… Ze waken over al het materiaal dat nodig is om het festival op te bouwen op onze nieuwe locatie, dit jaar dus aan het sportcentrum.

Team Veiligheid doet er alles aan om jou een veilig gevoel te geven op ons festival. Ze zijn kraks in het bedenken van corona proof scenario’s, de organisatie van in- en uitgangen en het coördineren van stewards, security en de verzorgers van het Rode Kruis.

Team Hospitality, onze grootste groep enthousiastelingen, breinbruisen over jouw ultieme festival ervaring. Ze staan in contact met alle andere werkgroepen om Rock Ternat vorm te geven, van food en drinks tot aankleding en animatie. Vrienden, bezoekers, sponsors en artiesten: zij leggen iedereen in de watten!

Team Communicatie zorgt ervoor dat al het nieuws over Rock Ternat jullie richting uitkomt. Blijf ons dus zeker volgen via alle kanalen zodat je mee bent met ons verhaal!

Team Fondsenwerving gaat op zoek naar nieuwe sponsors en samenwerkingen. Ons festival start helemaal terug van nul en dus zoeken we naar steun uit verschillende hoeken. Dankzij de crowdfunding actie vonden we onze 400 vrienden héél snel – waarvoor nogmaals onze eeuwige dank!

Team Medewerkers soigneert de veertig vrijwilligers in en rond de werkgroepen, maar ook alle andere liefhebbers die zich aanbieden om te helpen voor, na of tijdens het festival. Wil jij ook de handen uit de mouwen steken eind augustus? Laat het ons gerust weten via een mailtje naar hallo@rockternat.be.

Er is ook nog een aparte groep die zich bezighoudt met Duurzaam en Lokaal, twee belangrijke pijlers uit ons manifest.