FAQ

Een antwoord op een heleboel vragen.

OPENINGSUREN

vrijdag 27/08: 18u-01u

zaterdag 28/08: 14u – 01u

Om 01u moet iedereen de festivalsite verlaten.

line-up bands: https://rockternat.be/line-up/ 

TICKETS

Het festival is uitverkocht. Er kunnen geen tickets meer aangekocht worden, niet online en niet aan de kassa.

Zonder ticket krijg je geen toegang tot het festivalterrein.

per festivaldag zijn er 3500 festivalbezoekers.

verloren ticket? stuur een mailtje naar hallo@rockternat.be met jouw gegevens en we sturen je een duplicaat per mail

BEREIKBAARHEID

het festival vindt plaats in open lucht op de parking van het sportcentrum in Ternat, op de Van Cauwelaertstraat 40

er is éénrichtingsverkeer op de Van Cauwelaertstraat van vrijdag 16u tot zaterdag 02u.

check het circulatieplan 


Met de fiets:

We moedigen iedereen aan om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Op de Markt is een Argenta fietsenstalling voorzien met plaats voor 1200 fietsen. Van aan de Markt stap je via de Prieelstraat veilig tot aan de Van Cauwelaertstraat.

Met de auto:

Er is een betaalparking voor 500 plaatsen op de Terlindenstraat. van daaruit is het 5 min stappen naar de ingang van het festival. 

Er is een gratis parking aan het station voor 170 wagens. Van daaruit is het 15 min stappen naar de ingang van het festival. Er is een speciale autoveilige route uitgestippeld langs het wegje naast de sporen.

Parkeer zeker niet zomaar in het wild, het kan dure gevolgen hebben.

Met het openbaar vervoer:

Het station van Ternat bevindt zich op 10 min stappen van het festival. Er is een speciale autoveilige route uitgestippeld langs het wegje naast de sporen.

Er is een bushalte aan de Markt, van daaruit is het 5min stappen naar de ingang van het festival. Van aan de Markt stap je via de Prieelstraat veilig tot de Van Cauwelaertstraat.

Er zijn geen shuttles voorzien.

DRANK EN ETEN

Naast de klassieke frietjes en hamburgers, zijn er verschillende food standen van lokale partners met elk een eigen aanbod. 

Er is een groot aanbod van verschillende dranken: soft drinks, water en pintjes van de tap, maar ook degustatiebieren, cocktails en mocktails.

Betalen doe je via een cash card waar je een bedrag op zet via de terminal. Aan de toog wordt het bedrag van jouw drankjes en/of maaltijden afgetrokken.

We werken met herbruikbare bekers, gelieve deze na gebruik in de juiste afvalcontainer te gooien en dan zorgen wij voor de juiste verwerking nadien.

Op vrijdag 27/08 tussen 18 uur en 19 uur trakteert Rock Ternat het eerste drankje. Ben je vriend van het festival? Dan krijg je er nog ééntje extra! De traktatie wordt verwerkt in de aankoop van je eerste cash card. 

CORONA

Covid Safe Ticket: zorg dat je de Covid Safe app op je gsm hebt staan of print de nodige certificaten uit zodat we aan de Covid controle de QR-code kunnen scannen. 

Je zal ook gevraagd worden om jouw identiteit aan te tonen via een identiteitskaart of paspoort. Geen identiteitsdocument = geen toegang tot het festival !

Bij groen licht, kan je verder door naar de ingang waar je een toegangsbandje krijgt.

Bij rood licht, moeten we je helaas de toegang weigeren tot ons festival. 

Er worden geen testen ter plaatse afgenomen, dus zorg dat je in orde bent met de voorwaarden. Lees meer over onze corona-maatregelen. hier meer over: https://rockternat.be/corona-maatregelen/ 

Buitenlandse festivalgangers moeten een Europees digital covid certificate kunnen voorleggen.

Dankzij dit Covid Safe Ticket kunnen we een festival organiseren waarbij je geen mondmasker moet dragen, waar er geen afstandsregels gelden en waar je niet aan tafels in een bubbel moet blijven zitten. Je kan vrij gaan en staan waar je wil.

Let wel, dit geldt enkel vanaf het betreden van het festivalterrein. Binnen alle zones ervoor vanaf de parking tot de ingang moeten de coronamaatregelen wel nog gerespecteerd worden: mondmasker dus aan en afstand bewaren.

LOGIES

Rock Ternat voorziet geen camping

Overnachtingsmogelijkheden in de buurt vind je via https://www.logereninvlaanderenvakantieland.be/nl/logies/ of via booking.com

MEENEMEN

We laten geen zelf meegenomen drank en eten toe

Let op met scherpe voorwerpen, paraplu’s met een scherpe punt, messen, scharen, wapens en andere zaken waarmee je anderen kunt kwetsen, deze worden niet toegelaten op het festival. meer vind je in onze festivalvoorwaarden

Er zijn geen lockers voorzien op het festival

TOEGANKELIJKHEID

Het festivalterrein heeft een harde ondergrond en ​is dus goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 

Op Parking De Brug zijn er parkeerplaatsen voorzien voor mensen met een beperking. Je moet wel een parkeerplaats aanvragen via dit formulier.

Er zijn aangepaste toiletten voorzien op het terrein.

We voorzien een ringleiding voor mensen met hoorapparaat (ontvanger kan je ontlenen aan het rolstoelpodium) ​

Voor ADL-assistentie kan je een beroep doen op de vrijwilligers, die te vinden zijn aan het rolstoelpodium. 

Alle aanvragen lopen via Inter zodat wij op voorhand de juiste zaken kunnen voorzien. 

Klik hier voor meer info en aanvragen: https://rockternat.be/toegankelijkheid/