Flip Kowlier zong het al: “Min moatn, min moatn, ik zie under gern, wuk zoe kek doen, zonder gudr” (of zoiets). En gelijk had hij! Want wat zouden wij zonder jullie, onze vrienden en vriendinnen, zijn? Niets! Even geleden maakten we bekend dat Rock Ternat terug kwam en dat we wel wat vriendschap konden gebruiken en kijk: in no time bereikten we de kaap van 400 vrienden! Geloof ons, wij zijn daar effenaf niet goed van. Het toont aan dat jullie net als wij snakken naar een nieuwe editie van Rock Ternat en het geeft ons nog meer goesting om er onze schouders onder te zetten. 

Ook financieel is jullie vriendschap ons enorm veel waard. Jullie bijdrage geeft ons de gelegenheid om ook echt aan de slag te gaan. De broodnodige basis is er om op verder te werken. Niet alleen voor deze editie, maar hopelijk ook voor de jaren die volgen. Jullie bijdrage is essentieel. En daar zijn we heel erg dankbaar voor. 

Voorlopig kunnen we geen vrienden meer toelaten, hoe jammer ook, omdat we elke vriend of vriendin de kans willen geven om ook echt naar RT21 te komen en voorzichtigheidshalve gaan we nu nog uit van een maximale capaciteit van 400 bezoekers. Uiteraard hopen we dat dat er over enkele weken anders uitziet, maar dat bekijken we dag per dag. 

In de tussentijd zouden we jullie vragen om onze website in de gaten te houden, onze socials te volgen en om jullie in te schrijven op de nieuwsbrief. En maak jullie vrienden warm om hetzelfde te doen. Want jullie vrienden, zijn onze vrienden. en andersom. 

We komen zo snel mogelijk met meer nieuws. 

Vriendelijke groeten van jullie meest dankbare vrienden van Rock Ternat


Schrijf je in voor onze nieuwbrief!