main stage

21u > 03u

High Voltage in TERNAT.

Bel je babysitter, want op vrijdag 23 augustus 2024 is het alweer tijd om eens goed en stevig te feesten!

Annelies, Tomas en Eppo spelen ten dans. In hun plantenbak: een fijn gekruide selectie platen met een vleugje nostalgie en een pak energie. Haal die gescheurde jeansbroek en stinkende lederen jekker nog eens boven en LET THE BEAST GO.

secret garden

18u > 03u

Gadeyne’s Gordijnen & Starflex – back 2 back voor een feest vol met vergeten en minder vergeten pareltjes. Old school hip-hop en lekker warme schuurschijven. Dikke disco edits, de frisse dansplaten en alles daartussen. Want kiezen is verliezen! Deze 2 heren brengen nog wat ander mooi volk mee om aan de knoppen te draaien, met name DJ Vega en Mambele!

Mambele

Mambele, Brusselaar met Congolese roots, deinst er niet voor terug om het publiek te boeien met allerlei aanstekelijke beats. Zijn eclectische en energieke muzikale universum speelt met de grenzen van muziekgenres in zijn sets en zijn dus niet vreemd om mensen op de dansvloer te krijgen. Zegenden verschillende grote internationale en Belgische podia zoals Kanaal 40, Beursschouwburg, Couleur Café, C12, VKConcerts, L’Ancienne Belgique (AB Club), BOZAR, Het Depot of Botanique. En dus nu ook Rock Ternat!

DJ Vega

Geef Vega twee draaitafels en het is gegarandeerd feest! Hij heeft op bijna alle podia in België gedraaid, als dj alleen en met STIKSTOF. Couleur Café, Werchter, Dour, Pukkelpop, Ancienne Belgique, Trix en nu dus ook Rock Ternat. Overal resulteerde dit in een serieus feestje, zet je dus schrap. 

 

Op het hoofdpodium starten we vrijdag met een eerbetoon aan drie iconische albums uit 1994. Een nieuw concept met coverbands die de platen van Weezer, Therapy! en Green Day van dat jaar tot leven brengen. Dat wordt een nostalgische trip.

Daarover binnenkort meer!

23-24 AUG