Het Festivalterrein bevindt zich op de parking van Site Puls in Ternat. Van Cauwelaertstraat 40, 1740 Ternat.
Deze is afgesloten van vrijdag 16u tot zaterdag 04u.

We zien je graag op vrijdag vanaf 18u00 en zaterdag vanaf 16u30. Het festival sluit telkens om 03u00. Standen en togen sluiten om 02u30.

Dat zal niet op de camping van Rock Ternat zijn, want die is er helaas we niet. Ook de camping Zot Wammek is dan al 2 maanden opgedoekt.

Booking.com kan je hier wel al een eind op weg helpen in het zoeken naar een geschikte slaapplek. En ook welcometomygarden.org is het checken waard!
In een land dat koers ademt is een uit de kluiten gewassen fietsenstalling een must. Deze CM fietsenstallingvind je op de markt van Ternat. Deze is bovendien volledig gratis en wij bemannen ze de hele dag/nacht. Kom dus zeker met de tweewieler, het is op slechts 2 minuutjes wandelen van het festival. En verlies vooral je bandje niet, in dat geval kan je geheel veilig je stalen ros terug oppikken na een wilde rit op Rock Ternat voor een veilige rit huiswaarts!

De meer fervente wandelaar kunnen we de gratis parking aan het station van Ternat warm aanbevelen. Hier is plaats voor 170 auto’s en 10 minuutje stappen later sta je op Rock Ternat. Daartoe hebben we een idyllische én veilige wandeling uitgestippeld langs het spoorwegtracé.

Rock Ternat is best een wild feestje maar wildparkeren doe je beter niet. De boetes zijn niet min.

 

Meer info over  de betaalparking volgt snel.

 

Deze vind je gemakkelijk terug in de App Store van Apple voor iPhone of de Play Store van Android op zowat elke andere telefoon. Tip: Typ gewoon even Rock Ternat bij zoeken.

Betalen doe je ook best met de Rock Ternat App (powered by AnyKrowd). Geld opladen doe je in de wallet in de app. Zo betaal je makkelijk, vlot en veilig aan de toog.

Wij werken met herbruikbare bekers en een bekerfee. Je brengt je beker (of petflesje) terug naar de toog. Wij zorgen voor de juiste verwerking. Samen duurzamer dus.Dat kan uiteraard heel gemakkelijk op deze website vanaf 2 mei. 

Om de zwarte markt tegen te gaan, worden de tickets pas verstuurd vanaf 12/08/2024 voor alle tickets die voordien gekocht werden. Koop je later een ticket? Dan krijg je dat meteen in de mailbox. Check ook je SPAM-filter!

Ook de jongsten onder ons kunnen  eens komen piepen: Voor tickets voor kinderen onder 12 jaar stuur je een mailtje naar [email protected], vandaar pakken we dat dan op. Verlies in dat geval zeker [email protected] niet uit het oog. Mailtje met jouw gegevens en wij antwoorden met een duplicaat van je ticket.

Om de zwarte markt tegen te gaan, worden de tickets pas verstuurd vanaf 12/08/2024 voor alle tickets die voordien gekocht werden. Koop je later een ticket? Dan krijg je dat meteen in de mailbox. Check ook je SPAM-filter!Als je geld hebt opgeladen in de Rock Ternat app (powered by anyKrowd) dan kun je na het festival een refund aanvragen. De knop wordt pas actief na afloop van het festival. Je krijgt daarvoor 2 weken de tijd.

Geld niet gerefund? Geen probleem! We investeren het in rock ‘n roll in Ternat!

Opgelet! Er wordt geen refund voorzien op cash cards! (Vouchers)
Een festival zonder een pak friet of een hamburger? We dachten het niet! Maar er is meer. In onze Secret Garden voorzien wij met lokale partners en leveranciers in foodstands met een lekker verrassend en uniek aanbod.

Op de dranken-mainstage vind je soft drinks, water, wijntjes en pintjes van de tap. Maar zeker ook de ontdekking waard: degustatiebieren (lees: Geuze en Lambiek) en cock- en mocktails in de Secret Garden.

Betalen doe je met de Rock Ternat App (powered by AnyKrowd). Geld opladen doe je in de wallet in de app. Zo betaal je makkelijk, vlot en veilig aan de toog.

Wij werken met herbruikbare bekers en een bekerfee. Je brengt je beker (of petflesje) terug naar de toog. Wij zorgen voor de juiste verwerking. Samen duurzamer dus.
Kleine rugzakken of tassen zijn toegelaten op het festivalterrein. Voor je het festivalterrein kan betreden, kan er rechtmatig worden afgetast en gevraagd worden zakken of tassen te openen. Je mag dit weigeren maar dan krijg je helaas geen toegang tot het festivalterrein. Grote rugzakken en tassen (> 45cm hoogte, > 30l inhoud) zijn verboden.

Het festivalterrein heeft een harde ondergrond en is dus goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Op Parking De Brug zijn er parkeerplaatsen voorzien voor mensen met een beperking.

Er zijn aangepaste toiletten voorzien op het terrein.

Alle aanvragen om hiervan gebruik te maken, lopen via Inter zodat wij op voorhand de juiste zaken kunnen voorzien, via [email protected]
Beter een goeie buur dan een verre vriend! Een spreekwoord dat ons nauw aan het hart ligt. We informeren de buren van Rock Ternat via nieuwsbrief en brief in de postbus, één keer voor de zomer en één keer in de aanloop van het festival. 

Als buur ben je ook welkom op donderdag 22 augustus om 20 uur, voor een rondleiding op het festivalterrein én een eerste pintje om de tappen te testen!
VZW LA MAMA DORA
Hazeleerstraat 45

9400 Ninove

[email protected]

23-24 AUG