Dat kan uiteraard heel gemakkelijk via bovenstaande link. De ticketverkoop loopt via Paylogic.

Om de zwarte markt tegen te gaan, worden de tickets pas verstuurd vanaf 12/08/2024 voor alle tickets die voordien gekocht werden. Koop je later een ticket? Dan krijg je dat meteen in de mailbox. Check ook je SPAM-filter!Verlies in dat geval zeker [email protected] niet uit het oog. Mailtje met jouw gegevens en wij antwoorden met een duplicaat van je ticket.

Om de zwarte markt tegen te gaan, worden de tickets pas verstuurd vanaf 12/08/2024 voor alle tickets die voordien gekocht werden. Koop je later een ticket? Dan krijg je dat meteen in de mailbox. Check ook je SPAM-filter!Tickets voor vrijdag kosten €12. Een ticketje voor zaterdag kost €45. Koop je een ticket voor zaterdag, dan krijg je er eentje voor vrijdag gratis bovenop. 

Er zijn dus geen combitickets, al kan je dus je zaterdagticket wel als eentje beschouwen want je gratis ticket voor vrijdag kan je niet doorgeven. Mensen die een zaterdagticket gekocht hebben en op vrijdag gebruik maken van hun gratis ticket krijgen meteen een combibandje voor 2 dagen. 

VZW LA MAMA DORA
Hazeleerstraat 49

9400 Ninove

[email protected]

23-24 AUG